Category «DEFAULT»

Ако Згрешам Нека Изгорам - Каролина* - Македонско Девојче (CD, Album)


Download Ако Згрешам Нека Изгорам - Каролина* - Македонско Девојче (CD, Album)
2016
Label: Avalon Produkcija - Avalon 043 • Format: CD Album DigipakDVD DVD-Video • Country: Macedonia • Genre: Funk / Soul, Pop, Folk, World, & Country • Style: Country, Folk, Ballad


Sitemap

Only You - Grand Master Grid Featuring Lena Philipsson - My Name (Remix) (Vinyl), The Door To Paradise - Bobby Rydell - The Door To Paradise (Vinyl), Moontalk - Hank Marvin - Into The Light (CD, Album), You Must Have Been With Him - The Lost Soul Band - The Land Of Do As You Please (Vinyl, LP, Album), Knots Of Light - STAUB Quartet - House Full Of Colors (CD, Album), Ahi ! ... Senorita - Mark Fontaine - Ahi... Senorita (Vinyl), Crecer - Darina (4) - Darina (CD, Album), Various - Schlager Festival 1976 (Vinyl, LP), OO! What You Do To Me - Patti Page - OO! What You Do To Me / Now That Im In Love (Shellac), Beautiful Day - U2 - U218 Singles (CD), The Charlie Daniels Band - Homesick Heroes (CD, Album), Shuffle The Pack - Fairport Convention - The Five Seasons (CD, Album)

Comments 9

  • Mar 01,  · Ако Згрешам Нека Изгорам: Credits (19) Nikola Micevski Македонско Девојче ‎ (CD, Album, RE + DVD-V, Album, RE Add Review. UnderTheDarkSun March 1, Report; referencing Македонско Девојче 2, CD, Album, Great album, perfect concept, beatiful pictures and idea, but one big /5(3).
  • Karolina Gočeva (Каролина Гочева) Ако згрешам нека изгорам (Ako zgrešam neka izgoram) lyrics: Ти не плачи мајко што сум далеку и сам, / и не кревај магли, силни јадо.
  • Во прекрасна опуштена и интимна атмосфера, денеска после пладне во новиот клуб xo во центарот на Скопје имавме можност да го преслушаме заедно со Каролина, нејзиниот најнов албум, Македонско Девојче 2.
  • „Македонско девојче 2“ — осмиот студиски албум на македонската пејачка Каролина Гочева првпат излезен во продажба на 25 февруари година. Албумот е издаден преку дискографската куќа Авалон продукција во Македонијgoshofblemuwibe.webstheftsubloviveworkvaclilenstige.co: Македонски фолклор, поп, џез.
  • Karolina Gočeva lyrics with translations: Ако згрешам нека изгорам, Две лири, Beli cvetovi, Кој да ми запее, За кого, Љубовта е моја религија, Бегај, бегај.
  • Karolina Gočeva (Каролина Гочева) Чалгиска (Čalgiska) lyrics: Чалгија, покрај авлија / душата ми разгалија / Ти си мелен на рана, / с.
  • Karolina Gočeva (Каролина Гочева) Кој да ми запее (Koj da mi zapee) lyrics: Сѐ јас сум си / сама во сенките густи / Кој сите дни предолги / да ми ги.
  • Каролина замина на село, а таму македонското девојче среде бавча (фото) Многупати сме пишувале дека ако не беше пејачка, Каролина сигурно ќе беше меѓу најуспешните модели, а тоа постојано.
  • Каролина е доста активна на својот Инстграм прфоил, што не баш е карактеристично за неа, но убавините и добро поминатото време кои ги восприема таму, едносатвно не може да одолее, а да не сподели со своите пријатели и.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *